vrt Doma Janeza Krstnika

Nekaj razlogov za nastanitev v Domu Janeza Krstnika

Dom Janeza Krstnika se nahaja v lepem okolju Četrtne skupnosti Trnovo ob župnijski cerkvi sv. Janeza Krstnika, ob Barjanski cesti, kjer je 100 metrov proč postaja mestnega avtobusa in dobra medgeneracijska točka – sosedje so: vrtec, osnovna šola in glasbena šola ter veroučna šola. Poleg izredno ugodne in mirne lokacije v središču Ljubljane, velja med drugim izpostaviti:
         - sodoben ter prijazen notranji in zunanji ambient,
         - številne prednosti doma z majhno nastanitveno zmogljivostjo,
         - profesionalne izvajalce storitev,
         - dopolnilno ponudbo storitev.


Spoštovani vsi! Hvala za vse, kar ste storili za našo mamo Pavlo. Med vami se je imela lepo, vedela je, da je na varnem in imela je topel občutek, da jo imate radi. Več si človek v življenju res ne more želeti in vi vsi ste mami Pavli res polepšali zadnje leto življenja. Naj vam vsem Bog povrne. Hvaležna,
Bogomira Dobravec
Ob boleči izgubi naše drage mame, babice in prababice se iskreno zahvaljujemo vsem, za njen sprejem v ta čudoviti Dom Janeza Krstnika, kjer si obdarovan z dobrimi ljudmi, ki z ljubeznijo skrbijo za telesno in duševno hrano v trenutku, ko postaneš sam nemočen. Hvala vsem za vse lepe besede in nežne roke ob negi naše utrujene mame.
Družina Kocjančič
Lepo je poskrbljeno za krščanske vrednote, ki jih starejši še kako potrebujejo. Pietetni odnos negovalcev ob izgubi svojca in tudi vseh drugih. Predvsem lep krščanski odhod, kakršnega bi si sami želeli
hči stanovalke Doma Janeza Krstnika (izjava iz anonimnega vprašalnika o zadovoljstvu s storitvami v DJK)
Želela bi pohvaliti prijaznost osebja, dobro nego, prizadevnost za različne dejavnosti, obiske različnih skupin, prostovoljcev. Še posebej gimnazijcev. Praktikum je za njih zelo dobra izkušnja in obogatitev za stanovalce.
nečakinja stanovalke Doma Janeza Krstnika (izjava iz anonimnega vprašalnika o zadovoljstvu s storitvami v DJK)